Pixperience logo

TICKETS

In het weekend van 24 en 25 oktober 2020 vindt Pixperience Wowscapes plaats als online event!  Je koopt een ticket voor zaterdag 24 oktober óf voor zondag 25 oktober. De programma’s van beide dagen zijn identiek.

Als je een ticket voor PiXperience online koopt, krijg je vrijwel direct na aankoop een link, waarmee je kunt inloggen op het online event. Als je vóór 24 oktober inlogt, leggen we aan de hand van enkele filmpjes en voorbeelden uit hoe PIXperience online werkt. Op deze manier kun je ermee vertrouwd raken, zodat je precies weet hoe het werkt als PiXperience plaatsvindt. En wees gerust: het werkt super simpel en zit heel intuïtief en logisch in elkaar.

 • 24 en 25 oktober 2020: PiXperience WOWscapes Online!

  Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020 vond PiXperience WOWscapes online plaats!

  Je kent de foto’s wel: indrukwekkend landschappen en bossen in het perfecte licht… WAUW. Perfecte plaatjes waarbij alles klopt: de plek, de compositie, de kleuren, het licht en de bewerking.

  PiXperience WOWscapes staat helemaal in het teken van landschapsfotografie. De beste Nederlandse en Vlaamse landschapsfotografen vertellen over hun manier van werken en delen hun ‘geheimen’ met jou.

  Vanuit je eigen huis kun je alle presentaties, webinars, masterclasses en Q&A’s volgen. Uniek: je kunt álle presentaties zien. Niet maximaal 6 zoals bij het live event, maar alle presentaties van het ‘inspiration’ en ‘academy’-programma kun je tot en met 3 januari 2021 bekijken.

  Klik hier voor een toegangsticket.


  Klik hier voor meer informatie over PiXperience WOWscapes.


 • MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

  Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events