Ik ben mijn accountgegevens kwijt en/of weet niet waar ik moet inloggen.

Klik hier om in te loggen op onze online event- en cursusomgeving.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier om een nieuwe aan te vragen.

Hoe werkt PiXperience online?

Op deze pagina kun je lezen hoe dit online evenement werkt.

Als ik mij aanmeld voor zondag 21 maart, kan ik dan op zaterdag 20 maart ook alvast kijken?

Nee, het online event start op beide dagen om 09:30 uur. Als je je voor zondag 21 maart hebt aangemeld, kun je vanaf dan alle onderdelen bekijken en volgen. Als je je hebt aangemeld voor zaterdag 20 maart, kun je op zondag wél inloggen en verder gaan waar je bent gebleven.

Ik heb zowel op zaterdag 20 als op zondag 21 maart geen tijd, heeft het zin om mij wel aan te melden?

Ja dat kan prima. Je mist de echte live-onderdelen, maar we nemen alle live-onderdelen op en plaatsen deze ook in het programma, waardoor je uiteindelijk niets hoeft te missen. Afhankelijk van het type ticket dat je koopt kan je alle sessies tot 3 maanden na PiXperience terugkijken.

Wat is het voordeel van een 3 maanden ticket?

Met een 3 maanden ticket kun je alle presentaties en opnames tot 3 maanden na PiXperience bekijken. Dus in je eigen tempo en op je eigen moment. Met een ticket voor alleen zaterdag of zondag heb je alleen die dag toegang en daarna niet meer.

Live-onderdelen kunnen op de dagen zelf gekeken worden en worden ook opgenomen dat als je een ticket voor 3 maanden heeft, je deze onderdelen ook gewoon kan terugkijken.

Hoe bestel ik een drie maanden ticket?

Wanneer je kiest voor een zaterdag- of een zondagticket, dan heb je daarna verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Daar kan je kiezen voor een dagticket of een 3 maanden ticket per programma (PiXperience Springtime, vogelfotografie programma of beide).

Zijn er speciale eisen waaraan mijn PC moet voldoen om mee te kunnen doen?

Nee, je kunt zelfs ook met je tablet kijken. Volg je een masterclass dan zijn er wel specifieke vereisten, namelijk een recente versie van Google Chrome of Mozilla Firefox, een internetverbinding van minimaal 10mbps, 4GB RAM geheugen en luidsprekers. Vrijwel elke laptop of PC voldoet hieraan. Let vooral op een recente versie van je browser en het mag geen Internet Explorer of Edge browser zijn, die wordt nl. niet goed ondersteund.

Wat is een live Q&A sessie?

Op aangegeven tijden zullen twee sprekers live vragen beantwoorden. De vragen kun je stellen bij elke presentatie. Tijdens de sessie is het mogelijk om aanvullende vragen te stellen.

Kan ik de Q&A sessies later ook nog bekijken?

Ja, we nemen de sessies op en voegen ze later toe als onderdeel van het programma.

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events