Welkom bij PiXperience, hands-on events voor natuurfotografen die hun horizon willen verbreden

FAQ

Wat is inbegrepen bij een ticket voor de PiXperience?

Koop je een ticket voor de PiXperience 'Goed gezien', dan wordt je door ons helemaal in de watten gelegd. Met een ticket voor de PiXperience krijg je niet alleen toegang tot het lezingen programma en de beursvloer, maar een ticket is ook inclusief een uitgebreid lunchbuffet en de hele dag gratis koffie, thee en fris. Bovendien kun je gratis parkeren.

Hoe geef ik mijn dieetwensen/allergie door?

In de bestelomgeving van je ticket vind je bij stap 3 (afronden) een invulveld waar je je dieetwensen kwijt kunt. Boek je voor meerdere personen? Geef dan ook de dieetwensen voor de anderen (inclusief naam) door.

Kan ik ook alleen een ticket bestellen voor een masterclass, zonder een dagticket?

Nee, dit is helaas niet mogelijk je kan alleen een ticket voor een masterclass bestellen als je ook een ticket hebt voor het zaterdagprogramma of voor het hele weekendprogramma.

Waar vindt het evenement plaats?

Het evenement vindt plaats in het atrium van het nieuwe AFAS Theater in Leusden.

We ontvangen je graag bij de grote theaterzaal, Inspiratielaan 3. Hier word je ontvangen en begeleid naar de registratie en ontvangst in het Atrium.

Kan ik korting krijgen op mijn PiXperience ticket?

Natuurfotografie Magazine abonnees ontvangen € 5,- korting op hun PiXperience ticket. Check hiervoor de Mijn Voordelen pagina op Natuurfotografie.nl