Pixperience logo

FAQ

Ik ben mijn accountgegevens kwijt en/of weet niet waar ik moet inloggen.

Klik hier om in te loggen op onze online event- en cursusomgeving.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier om een nieuwe aan te vragen.

 

Als ik mij aanmeld voor zondag 25/10, kan ik dan op zaterdag 24/10 ook alvast kijken?

Nee, het online event start op beide dagen om 09:30 uur. Als je je voor zondag 25/10 hebt aangemeld, kun je vanaf dan alle onderdelen bekijken en volgen. Als je je hebt aangemeld voor zaterdag 24/10, kun je op zondag wél inloggen en verder gaan waar je bent gebleven.

 

Ik heb zowel op zaterdag 24 als op zondag 25 oktober geen tijd, heeft het zin om mij wel aan te melden?

Ja dat kan prima. Je mist de echte live-onderdelen, maar we nemen alle live-onderdelen op en plaatsen deze ook in het programma, waardoor je uiteindelijk niets hoeft te missen. Iedereen die een ticket koopt kan tot het einde van dit jaar alle sessies terugkijken!

 

Zijn er speciale eisen waaraan mijn PC moet voldoen om mee te kunnen doen?

Nee, je kunt zelfs ook met je tablet kijken. Volg je een masterclass dan zijn er wel specifieke vereisten, namelijk een recente versie van Google Chrome of Mozilla Firefox, een internetverbinding van minimaal 10mbps, 4GB RAM geheugen en luidsprekers. Vrijwel elke laptop of PC voldoet hieraan. Let vooral op een recente versie van je browser en het mag geen Internet Explorer of Edge browser zijn, die wordt nl. niet goed ondersteund.

 

Kan ik mij nog aanmelden voor een masterclass?

Nee, alle masterclasses zijn volgeboekt. De masterclass van Ellen Borggreve gaat helaas niet door i.v.m. persoonlijke omstandigheden. Ook de masterclass van Daniël Laan gaat helaas niet door. Iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld, ontvangt bericht en het betaalde bedrag retour.

 

Wat is een live Q&A sessie?

Op aangegeven tijden zullen twee sprekers live vragen beantwoorden. De vragen kun je stellen bij elke presentatie. Tijdens de sessie is het mogelijk om aanvullende vragen te stellen.

 

Kan ik de Q&A sessies later ook nog bekijken?

Ja, we nemen de sessies op en voegen ze later toe als onderdeel van het programma.


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events