Welkom bij PiXperience, hands-on events voor natuurfotografen die hun horizon willen verbreden

NIEUW: Handboek macrofotografie

Tijdens PiXperience wordt onze nieuwste uitgave Handboek macrofotografie gepresenteerd.

Macrofotografie is een heerlijke vorm van natuurfotografie. Niet verwonderlijk, want de hoeveelheid onderwerpen is eindeloos én je kunt direct beginnen in je eigen tuin of balkon. Een mooi onderwerp betekent niet direct ook een mooie foto, maar daar helpt dit boek jou bij.

Je bestelt boek tegelijk met je ticket! 

Kun je overhoopt niet deelnemen aan PiXperience? Dan is het boek ook te koop via onze webshop. Het wordt dan in de week na PiXperience verzonde

Over Handboek macrofotografie

Macrofotografie is een heerlijke vorm van natuurfotografie. Niet verwonderlijk, want de
hoeveelheid onderwerpen is eindeloos én je kunt direct beginnen in je eigen tuin of balkon. Een mooi onderwerp betekent niet direct ook een mooie foto, maar daar helpt dit boek jou bij.

Het Handboek macrofotografie is hét standaardwerk voor iedereen die zich wil verdiepen in macrofotografie. In ruim 300 pagina’s beschrijven acht auteurs tot in detail alle aspecten die bij deze boeiende discipline komen kijken. Vanzelfsprekend begeleid door honderden spectaculaire en verhelderende foto’s. Of je nu bloemen of insecten fotografeert, je in de zomer stort op amfibieën of in de winter op rijpdetails, in dit boek vind je gegarandeerd alle informatie en inspiratie die je zoekt.

foto: Bob Luijks

Over de auteurs

Geschreven en samengesteld door acht macrofotografen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de macrofotografie: Rob Blanken, Judith Borremans, Filip van Boven, Marit van Ekelenburg, Paul van Hoof, Bob Luijks, Ron Poot en Johan van der Wielen.