Welkom bij PiXperience, hands-on events voor natuurfotografen die hun horizon willen verbreden

Programma PiXperience Goed gezien

Vrijdag 30 september
Deze dag staat in het teken van landschapsfotografie. Tijdens deze dag komen veel verschillende aspecten van landschapsfotografie aan bod tijdens de presentaties van verschillende vooraanstaande landschapsfotografen. Tijdens de leerzame presentaties leer je verder te kijken dan de standaard landschapsfoto’s. Deze inspirerende dag geeft je landschapsfotografie mee verdieping. Kijk hieronder voor een overzicht van alle sprekers die deze dag aan het woord komen.

Bovendien vindt tijdens deze dag de lancering plaats van het Handboek Landschapsfotografie.

Zaterdag 1 oktober
Tijdens deze dag ervaar je de volle breedte van natuurfotografie, van vogelfotografie tot en met weerfotografie. Het thema ‘goed gezien’ komt deze dag dan ook tot volle uiting. De sprekers laten je tijdens hun presentaties een unieke visie op natuurfotografie zien. Een gezellige dag vol leerzame en inspirerende verhalen. Dit wil je niet missen. Kijk hieronder voor een overzicht van de sprekers die deze dag aan het woord komen.

Programma Masterclasses

Naast het reguliere programma is er op de zaterdag nog een parallel programma met enkele ultra-verdiepende masterclasses. In een kleine groep ga je aan de slag met een specifiek onderwerp. Niet zomaar een presentatie, maar een hands-on ervaring van een specialist in zijn/haar vakgebied. In kleine groepjes word je echt uitgedaagd en aan de slag gezet. Waarbij de spreker geen geheimen achter houdt en al je vragen beantwoordt.

Fotografiebeurs

Naast de lezingen zal er op beide dagen een kleine, maar zeer interessante fotografiebeurs zijn, waar verschillende standhouders hun producten laten zien. Natuurlijk zijn er ook enkele interessante aanbiedingen op deze beurs. Klik op de banner hieronder oor een overzicht van alle standhouders.