Welkom bij PiXperience, hands-on events voor natuurfotografen die hun horizon willen verbreden

Programma PiXperience

Raak geïnspireerd door de boeiende lezingen tijdens de PiXperience 2024! Tijdens deze dag ervaar je natuurfotografie in al zijn aspecten, van natuurfotografie in eigen tuin tot verrassend abstract. Enkele van de beste natuurfotografen van dit moment vertellen je hun meest leerzame en inspirerende verhalen.

Tijdens deze dag vindt ook de uitreiking plaats van de Groene Camera 2024 en de opening van de bijbehorende expositie. Bekijk als eerste alle winnende foto’s van deze editie van de mooiste natuurfotowedstrijd van de Lage Landen.

Tijdens PiXperience 2024 vindt ook de lancering plaats van het nieuwe boek Handboek macrofotografie.

Naast het reguliere programma is nog een parallel programma met enkele ultra-verdiepende masterclasses. In een kleine groep ga je aan de slag met een specifiek onderwerp. Niet zomaar een presentatie, maar een hands-on ervaring van een specialist in zijn/haar vakgebied. In kleine groepjes word je echt uitgedaagd en aan de slag gezet. Waarbij de spreker geen geheimen achterhoudt en al je vragen beantwoordt.

Tijdens PiXperience 2024 zal de uitreiking van De Groene Camera 2024 plaatsvinden. 

De Groene Camera is dé fotoprijs voor Nederlandstalige natuurfotografen en wordt georganiseerd door PiXFACTORY, uitgever van o.a. Natuurfotografie.nl en Natuurfotografie Magazine.

Klik hier voor alle informatie over de Groene Camera