Pixperience logo

TAMRON

Tamron objectieven voor landschapsfotografen

Tamron maakt al ruim 70 jaar objectieven voor professionals en amateurfotografen. Hun eerste ontwerp, een 90mm macro-objectief, werd al snel zeer populair en is dat gebleven tot en met de meest recente Tamron SP 90mm F/2.8 Di VC USD Macro 1:1. Tamron was ook de eerste die een goede “Megazoom” op de markt bracht met een bereik van 28-200mm. Momenteel hebben ze het record met een 22,2x Megazoom de Tamron 18-400mm VC USD. Voor professioneel gebruik is daar de Tamron G2 serie objectieven die niet alleen lichtsterk zijn met ene hoge beeldkwaliteit, maar ook uitgerust met een snel en stil autofocus en een van de meest krachtige VC stabilisatiesystemen van dit moment. In de VC stand “3” heb je maar liefst 5 stops voordeel! De laatste jaren heeft Tamron ook een zeer fraaie range aan lichtsterke objectieven ontworpen voor de Full-Frame Sony E mount mirrorless camera’s. Met maar liefst vier zoomobjectieven met F/2.8, drie primes met F/2.8 en 1:2 macro, en de deze maand geintroduceerde Tamron 70-300mm RXD.  Met een range van ultragroothoek tot 600mm, heeft Tamron voor iedere natuurfotograaf dé juiste oplossing!

 

Wat biedt Tamron op de WOWscape beursvloer?

Een aantal ambassadeurs en fotografen geven een kijkje in hun werk vertellen in video’s waarom zij met Tamron objectieven werken en waarom dat zo goed past bij hun fotografie. Verder veel tools en hulp bij het kiezen van het Tamron objectief dat perfect past bij jou vorm en manier van natuurfotografie

  • Vergelijk zelf op een eenvoudige en snelle manier de specificaties van meerdere Tamron objectieven met elkaar
  • Close-up en macrofotografie zonder macro-objectief. Lees alle mogelijkheden over de krachtige mogelijkheden van Tamron prime- en zoomobjectieven in een handig eBook, voorzien van talloze voorbeeldopnamen.
  • Bekijk talloze hoge resolutie voorbeeldfoto’s van binnen- en buitenlandse fotografen
  • Vraag persoonlijk advies aan de Tamron experts van Transcontinenta. Aan de hand van de camera en objectieven die u al heeft en wat voor onderwerpen u wilt gaan fotograferen, ontvangt u een advies voor het meest geschikte Tamron objectief.
  • Probeerservice voor natuurfotografen biedt de mogelijkheid om zelf, met je eigen camera, een Tamron objectief uit te proberen op een door jou gekozen moment en locatie.

 


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events