Pixperience logo

Peak Design

Peak Design draagoplossingen voor natuur- en outdoor liefhebbers

Peak Design is opgericht in juni 2010 en is een specialist op het ontwikkelen en zelf produceren van professionele camera-accessoires voor fotografen. De doorbraak van Peak Design begon in mei 2011 toen Peter Dering, één van de oprichters, via Kickstarter de ‘Capture camera clip’ lanceerde. Vandaag de dag is de Capture camera clip nog steeds een wereldwijd succes. Peak Design gelooft, dat waar je ook gaat of wat je ook doet, je altijd je camera bij de hand moet kunnen hebben. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor fotografen met een actieve en outdoor levensstijl. Het team van Peak Design bestaat uit avonturiers, reizigers, ‘urban computers’, ontwerpers en fotografen. Ze houden ervan om de prachtige wereld om ons heen vast te leggen en geloven in het juiste gereedschap voor de juiste job, maar dan wel altijd direct bij de hand. Het assortiment Peak Design bestaat inmiddels uit kwalitatief hoogwaardige tassen, clips, draagriemen en beschermhoezen. Peak Design is echt een merk dat oplossingen biedt die voor meer dan 100% gebaseerd zijn op de wensen en behoeften van de doelgroep. De design filosofie van Peak Design wordt gedreven vanuit ‘minder is meer’ en het feit dat eenvoud elegantie oplevert. Bij Peak Design luistert men heel sterk naar de input van de gebruikers. Ze zijn van mening dat er altijd een betere manier is om een probleem op te lossen en dat ze nooit moeten stoppen met het proberen om hun producten te verbeteren. Niet voor niks zijn alle Peak Design producten voorzien van een levenslange garantie.

Peak Design streeft ernaar om deze planeet beter te verlaten dan dat ze hem gevonden hebben. Ze zijn zich ervan bewust dat het maken en verschepen van producten het milieu schaadt. Het compenseren van deze impact is een verantwoordelijkheid die Peak Design als bedrijf en als individu voelt. Ze doneert daarom 1% van hun omzet aan non-profitorganisaties op milieugebied. Ze garanderen hun producten ook voor het leven, en repareren kapotte artikelen om ze in gebruik te houden en uit stortplaatsen te houden.

Wat biedt Peak Design op de WOWscape beursvloer?

Een van de dingen waarvan Peak Design zich sterk bewust van is, is het feit dat geen enkele wandeling of reis hetzelfde is. De ene keer maak je een korte wandeling door een mooie natuurlandschap, de andere keer een dagtocht door ruig terrein. Als fotograaf wil je natuurlijk al dat wat je ziet, boeit en raakt vastleggen voor later. De Peak Design Capture Clip maakt het mogelijk om je camera met objectief altijd voor het “grijpen” te hebben, door de bevestiging aan de banden van je rugzak. Wil je licht bepakt onderweg gaan, dan is een Peak Design Sling tas een ideale oplossing. In deze weerbestendige en compact tas past een body met een zoom of twee primes en ruimte voor je telefoon, drinken en andere kleine zaken. Wil je wat meer meenemen dan is een van de vele maten Peak Design Everyday Backpacks, met hun unieke en flexibele origami verdelers een goede keuze. En voor diegene die echte (meerdaagse) dagtochten maken en vaak wisselende zaken willen meenemen, zijn er de modulaire Peak Design Travel bags en duvel bags. het praktische van de Travel Line is dat je begint met een lege tas en daarin dan zelf camera cubes, kleding- en schoen hoezen, en een tech- en wash pouch stopt.

Aan de hand van video’s en informatie kun je je een goed beeld vormen van wat al de bovenstaande Peak Design producten voor jou als natuurliefhebber kunnen betekenen.


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events