Pixperience logo

NiSi

NiSi filtersystemen voor natuurfotografie

NiSi maakt al jarenlang professionele “vierkante” filters voor fotografie- en Cine toepassingen. De van de hoogste kwaliteit optisch glas gemaakte ND, GND, CPL en Natural Night Filters, zijn bij talloze natuurfotografen geliefd om de kleurechtheid, zeer goede coating en hoge beeldscherpte. NiSi biedt een zeer uitgebreide range filters, in diverse maten, voor high end compact camera’s, drones, mirrorless, DSLR en middenformaat camera’s. De diverse NiSi filter houders zijn geschikt voor filters van 75mm, 100mm, 150mm en 180mm.

De laatste jaren is deze kwaliteit ook terug te vinden in ronde NiSi schroefdraadfilters, voor snelle toepassing van slechts 1 filter voor een specifieke opname. Je kunt hierbij denken aan een Variabel ND, Landscape CPL, ND of Natural Night filter. Zeer recent is daar ook de NiSi Close-up Lens Kit en de NiSi Focus Rail bijgekomen. Dit uit drie achromatische glaselementen opgebouwde macrofilter, maakt het mogelijk om met een 200mm tele(zoom) opnamen op 1:1, ware grootte, te maken vanaf een werkafstand van zo’n 25 centimeter. En dit zonder verlies aan beeldkwaliteit!

 

Wat biedt NiSi op de WOWscape beursvloer?

Bij NiSi kun je grondig kennis maken met de mogelijkheden van het werken met filters. Diverse NiSi ambassadeurs geven in videovorm workshops en lezingen. Ook kun je er eBooks lezen en downloaden over het werken met filters en persoonlijk advies vragen aan de NiSi experts en ambassadeurs.

  • Workshop (video): Betere landschapsfoto’s aan de kust met ND, GND en CPL filters, door de NiSi ambassadeurs van Beterelandschapsfoto.nl
  • Workshop (video): Macrofotografie met je tele(zoom)objectief en de NiSi Close-Up Lens Kit, door de NiSi ambassadeurs van Beterelandschapsfoto.nl
  • Vraag persoonlijk advies aan de NiSi ambassadeurs en NiSi experts van Transcontinenta. Aan de hand van de camera en objectieven die u al heeft en wat voor onderwerpen u wilt gaan fotograferen, ontvangt u een advies voor het meest geschikte NiSi filter(systeem).
  • Videopresentatie over landschapsfotografie met lange sluitertijden en grijsverloopfilters door NiSi en ZEISS ambassadeur Martijn Kort.
  • NiSi eBook “Hoe gebruik ik filters tijdens het fotograferen? Een mooie en zeer instructieve PDF waarin alle filtertypen aanbod komen ene diverse handige tips.
  • NiSi voorbeeldboek met foto’s met en zonder filter


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events