Pixperience logo

MindShift

MindShift draagoplossingen voor natuurfotografen

MindShift Gear bestaat uit een groep van toegewijde professionele fotografen en productontwerpers die het behoud en de bescherming van onze natuurlijke hulpbronnen en de planeet ondersteunen. Opgericht door de makers van Think Tank Photo en conservatie fotograaf Daniel Beltra, is MindShift toegewijd om producten en draagoplossingen te ontwerpen én produceren voor iedereen die, net als zij, hartstochtelijk zijn over het ervaren van de natuur om ons heen. MindShift’s slogan: ‘Engage with nature”, daagt mensen uit om niet alleen betrokken te worden bij outdoor activiteiten, maar om het gesprek aan te gaan over de natuur en onze relatie met de omgeving.
MindShift is gespecialiseerd in outdoor draagoplossingen voor foto-en video apparatuur zoals: rugzakken, slingbags, filter buidels, snuittassen en andere relevante accessoires. De producten van MindShift zijn allen ontworpen voor, en optimaal afgestemd op, de outdoor liefhebber. Ze bieden een zeer hoog draagcomfort, gecombineerd met talloze praktische features en grote duurzaamheid van de gebruikte materialen. Door een ruim assortiment, in diverse formaten, is er voor iedereen een perfecte oplossing beschikbaar.

Wat biedt MindShift op de WOWscape beursvloer?

  • In het MindShift gedeelte lees je in eBooks de persoonlijke ervaringen en reviews van natuurfotografen die met MindShift werken. Zo geniet je van foto’s van het ruige IJsland van fotograaf Rein Rijke, waarin hij verteld waarom hij gekozen heeft voor de MindShift Backlight rugzakken.
  • Landschapsfotografen die werken met ND en GND filters, vertellen in een eBook waarom zij ervoor gekozen hebben om hun kostbare glazen filters in de MindShift Filter Hive mee te nemen,
    In een paar video’s kun je zelf de toepassingen zien van de praktische MindShift Backlight rugzak, die via de “rug” open gaat, de compact Photocross Sling en de super comfortable Firstlight 40L rugzak.
  • Vraag persoonlijk advies aan de MindShift experts van Transcontinenta. Aan de hand van de foto- en videoapparatuur die u heeft, en hoe u die het liefst zou willen vervoeren, ontvangt u een advies voor de meest geschikte MindShift oplossing.
  • Tot slot een handig overzicht van alles wat MindShift natuurfotografen te bieden heeft.


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events