Welkom bij PiXperience, hands-on events voor natuurfotografen die hun horizon willen verbreden

PiXperience Goed gezien

vrijdag 30 september 2022
zaterdag 1 oktober 2022

Hét hands-on event voor natuurfotografen die hun horizon willen verbreden

Het thema van de PiXperience 2022 is ‘Goed gezien’. Natuurfotografie begint met zien: de potentie van je onderwerp zien en dit vertalen naar een foto. Dat klinkt heel simpel, maar zie jij het ook echt, of kijk je er alleen maar naar (en loop je eraan voorbij)?

Kijken is iets heel anders dan zien. Kijken doe je alleen met je ogen. Maar wil je jouw fotografische blik ontwikkelen en leren om echt te zien, dan moet je ook een blik naar binnen werpen, daar waar je visie en verbeelding huist.

Dat is hoe echte topfoto’s ontstaan.

 

Programma PiXperience Goed gezien

Tijdens de PiXperience 2022 kijk je mee door de ogen van tientallen van de beste natuurfotografen uit de Lage Landen. Ze delen hun visie en kennis om jou te helpen je ware potentie als natuurfotograaf te ontwikkelen.

Vrijdag 30 september staat in het teken van landschapsfotografie. Zaterdag 1 oktober gaat over natuurfotografie in de volle breedte.

PiXperience is een compleet dagje uit: we leggen je helemaal in de watten. De locatie is het spiksplinternieuwe AFAS-theater in Leusden. Een ticket is inclusief parkeren, een uitgebreid lunchbuffet en onbeperkt koffie/thee/fris. Volg je een dieet of heb je een allergie? Dan kun je dit aangeven bij het bestelproces van je ticket (stap 3 – afgerond).