Pixperience logo

Kase

 

Wij zijn de Kase Filters importeur voor de gehele Benelux.
Graag willen wij u als fotografie liefhebbers kennis laten maken met onze filters, die van uitstekende kwaliteit zijn. Kase trekt consumenten aan door zijn perfecte en stabiele kwaliteit en heeft reeds grote populariteit verworven bij fotografen over de gehele wereld. Onze filters bieden wat u nodig hebt in het veld, van gebruiksgemak tot Topkwaliteit. U zult simpelweg nooit teleurgesteld zijn als u de Wolverine filterseries gebruikt. De filters zijn uitzonderlijk helder en waarborgen kleurneutraliteit, tevens hebben de filters een antischokfunctie, dat breuk kan voorkomen, als het op de grond valt.

Wie wil er nu niet zulke prachtige foto’s maken?
Door met Kase filters te gaan fotograferen brengt u al uw creaties naar een hoger niveau. Intensere neutrale kleuren en een betere balans in het licht.


Door Fotografen, voor Fotografen
Doordat deze filters en het houder systeem speciaal door en voor fotografen is ontwikkelt, blijven onze producten zich ook steeds vernieuwen. Er zijn heel aantrekkelijke starter kits, zowel met square filters, maar ook met circulaire magnetische filters. Verder is er een neutral night filter, wat de gele gloed van de lichtvervuiling bij nachtfotografie weg filtert. En zo zijn er de nieuwste Rear filters, die je achter de lens monteert en het nieuwste voor de Sony, Canon, Nikon en Fuji systeem camera’s een Clip-in filter, wat je voor de sensor in de camera kunt monteren, wat tevens een goede bescherming geeft aan je sensor.


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events