Programma - PiXperience
Pixperience logo

Programma

Kom op zaterdag 23 maart a.s. naar PiXperience Unlimited & Academy. Het wordt een PiXperience met 3 parallelle programma’s.

PiXperience Unlimited

Laat je inspireren bij PiXperience Unlimited. Bewust en onbewust kunnen er zoveel factoren zijn die ons beperken om vrijuit te fotograferen. Te weinig tijd, te weinig geld, te weinig inspiratie, te weinig ruimte in ons hoofd, te hoge verwachtingen, fysiek of mentaal beperkt, te prestatiegericht, te doelloos, teveel imitatie, te hype-gericht enz. Hoe kun je vrij en onbegrensd fotograferen, met plezier en vanuit je hart? Hoe bepaal je waar je naar toe wilt en wat de weg daar naartoe is? De sprekers van dit programma zullen sterk persoonlijk gekleurde verhalen vertellen hoe zij de weg naar de onbegrensde mogelijkheden zijn ingeslagen en hoe ze beperkingen juist als kans aangrijpen om te groeien als persoon en als fotograaf.

Klik hier voor een overzicht van alle presentaties in dit programma.

PiXperience Academy

Kies voor een praktische insteek bij PiXperience Academy. Kennis en inzicht zijn in veel gevallen de sleutels om betere foto’s te maken. Tijdens PiXperience Academy staat kennisoverdracht centraal. Concrete onderwerpen waarbij ervaren fotografen vooral hoe-vragen beantwoorden: hoe doe je dat? Hoe maak je zulke foto’s en hoe krijg je zulke resultaten? Tijdens deze uiterst praktische seminars delen de sprekers al hun kennis en ervaring zodat jij al het nodige krijgt aangereikt om het vervolgens zelf in praktijk te brengen. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend en gaan zowel over macro-, landschaps-, vogel-, wildlife- als creatieve natuurfotografie. Zuig je vol met kennis en ga zelf aan de slag!

Klik hier voor een overzicht van alle presentaties in dit programma.

PiXperience Masterclasses

De masterclasses tijdens PiXperience zijn kleinschalige bijeenkomsten waarin óf diepgaande praktische kennis wordt gedeeld óf waarbij visie-overdacht centraal staat.

De masterclasses duren twee tot twee-en-een-half uur. We laten maximaal 20-25 personen toe. De inhoud varieert sterk per masterclass. Sommige masterclasses zijn uiterst praktisch, waarbij we gebruik maken van tethering: de resultaatfoto’s en/of beeldbewerking zie je direct op een groot scherm. Andere masterclasses zijn vooral inspirerend en gaan over verdieping en visie.

Masterclasses zijn niet inbegrepen bij je basisticket voor PiXperience. Via het boekingsformulier kun je een masterclass van je keuze bijboeken. Het aantal plekken is beperkt VOL= VOL.

Klik hier voor een overzicht van alle masterclasses.

Klik hier om een ticket voor PiXperience te boeken.


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events