Pixperience logo

PiXperience WoWscapes

Mis het niet! PiXperience WOWscapes: za 24 oktober 2020 in Hart van Holland in Nijkerk.

PiXperience WOWscapes

Je kent de foto’s wel: indrukwekkend landschappen en bossen in het perfecte licht… WAUW. Perfecte plaatjes waarbij alles klopt: de plek, de compositie, de kleuren, het licht en de bewerking.

PiXperience WoWscapes staat helemaal in het teken van landschapsfotografie. De beste Nederlandse en Vlaamse landschapsfotografen vertellen over hun manier van werken en delen hun ‘geheimen’ met jou.

Seascapes, woodscapes, nightscapes, wheatherscapes, creascapes: elke vorm van landschapsfotografie komt aan bod onder de noemer WoWscapes!

 

Praktische info

  • Met een dagticket heb je toegang tot het WoWscapes Inspiration én het WoWscapes Academy programma. Uit de verschillende presentaties stel je je eigen voorkeursprogramma samen.
  • Masterclasses en boeken kun je optioneel toevoegen aan je dagticket. Een dagticket is een verplicht ticket, masterclasses zijn niet los verkrijgbaar.
  • Parkeren zijn gratis en elk half uur stopt er een trein op station Nijkerk.

 

Hieronder een toelichting op de verschillende programma’s van PiXperience WoWscapes.

 

WoWscapes Inspiration

Welke visie schuilt er achter de ‘mindblowing’ landschapsfoto’s? Het lijkt alsof het sommige fotografen aan komt waaien, maar is dat ook zo?

Bekende fotografen binnen dit genre zoals Albert Dros,  Ellen Borggreve en Gijs de Reijke delen hun visie en geven een inkijkje in hun voorbereiding, planning en uitvoering.

WoWscapes Academy

Programma over het ambacht van landschapsfotografie. Hands-on presentaties door de beste landschapsfotografen. Je krijgt alle tools aangereikt om zelf actief aan de slag te gaan. Alle aspecten van landschapsfotografie komen aan bod: apparatuur, hulpmiddelen, techniek en licht.

Onder meer Bas Meelker, Bart Heirweg, Jan Vermeer, Heike Odermatt, Marijn Heuts, Rutger Bus geven acte de présence!

 

WoWscapes Masterclass

De masterclasses zijn kleinschalige bijeenkomsten van ruim twee uur met maximaal 25-30 personen. De inhoud varieert per masterclass. Sommige masterclasses zijn uiterst praktisch, waarbij we gebruik maken van tethering: de resultaatfoto’s en/of beeldbewerking zie je direct op een groot scherm. Andere masterclasses gaan over beeldbewerking of over het uitwerken van je eigen visie. Masterclasses kun je optioneel aan je ticket toevoegen.

 

 

 

Klik hier om een ticket voor PiXperience te boeken.


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events