Pixperience logo

PiXperience WoWscapes

Mis het niet! 24 en 25 oktober 2020: PiXperience WOWscapes Online

Dit weekend vindt PiXperience WOWscapes plaats! Het bijzondere van deze online editie van PiXperience is dat het zowel een dynamisch live programma is, maar dat je alle onderdelen ook nog tot het einde van dit jaar terug kunt kijken. Je hoeft dus helemaal niets te missen!

We trekken alles uit de kast om er een spectaculair event van te maken. Naast alle praktische en inspirerende presentaties, zijn er elke dag live Q&A’s, is er een virtuele beursvloer met live-presentaties. De plannen van de standhouders zien er veelbelovend uit! Op dit moment zijn we druk bezig om allerlei verrassende extra’s uit te werken. We ontdekken steeds meer voordelen en mogelijkheden van zo’n online event. Laat je verrassen…

LET OP: In verband met de beschikbare bandbreedte én omdat we elke deelnemer een topbeleving willen geven, beperken we het aantal tickets. Dus wacht niet te lang met het reserveren van een ticket, want VOL=VOL.

Over het thema: PiXperience WOWscapes

Je kent de foto’s wel: indrukwekkend landschappen en bossen in het perfecte licht… WAUW. Perfecte plaatjes waarbij alles klopt: de plek, de compositie, de kleuren, het licht en de bewerking.

PiXperience WOWscapes staat helemaal in het teken van landschapsfotografie. De beste Nederlandse en Vlaamse landschapsfotografen vertellen over hun manier van werken en delen hun ‘geheimen’ met jou.

Seascapes, woodscapes, nightscapes, wheatherscapes, creascapes: elke vorm van landschapsfotografie komt aan bod onder de noemer WOWscapes!

Hoe werkt PiXperience online?

Je koopt een ticket voor zaterdag 24 oktober óf voor zondag 25 oktober. De programma’s van beide dagen zijn vrijwel identiek.

Als je een ticket voor PiXperience WOWscapes online koopt, krijg je vrijwel direct na aankoop een link, waarmee je kunt inloggen op het online event. Als je vóór 24 oktober inlogt, leggen we aan de hand van enkele filmpjes en voorbeelden uit hoe PiXperience WOWscapes online werkt. Op deze manier kun je ermee vertrouwd raken, zodat je precies weet hoe het werkt als PiXperience plaatsvindt. En wees gerust: het werkt super simpel en zit heel intuïtief en logisch in elkaar.

Programma 1: WOWscapes Inspiration

Welke visie schuilt er achter de ‘mindblowing’ landschapsfoto’s? Het lijkt alsof het sommige fotografen aan komt waaien, maar is dat ook zo?

De presentaties in het programma WOWSCAPES Inspiration gaan over visie en dagen je uit je fotografische grenzen te verleggen. Topfotografen uit Nederland en Vlaanderen geven het beste wat ze hebben en inspireren jou met hun verhalen en beelden.

 

 

Klik hier voor het volledige WOWscapes Inspiration programma

Programma 2: WOWscapes Academy

Kennis en inzicht zijn in veel gevallen de sleutels om betere foto’s te maken. Tijdens de seminars van PiXperience Academy staat kennisoverdracht centraal. Concrete onderwerpen waarbij ervaren fotografen vooral hoe-vragen beantwoordt: hoe doe je dat? Hoe maak je zulke foto’s en hoe krijg je zulke resultaten?

Tijdens deze uiterst praktische seminars delen de sprekers al hun kennis en ervaring zodat jij al het nodige krijgt aangereikt om het vervolgens zelf in praktijk te brengen. Zuig je vol met kennis en ga zelf aan de slag!

 

Klik hier voor het volledige aanbod van WOWscapes Academy

Programma 3: WOWscapes Masterclasses

De masterclasses zijn kleinschalige bijeenkomsten van ruim twee uur met maximaal 25-30 personen. De inhoud varieert per masterclass. 

Alle masterclasses zijn reeds uitverkocht.

Programma 4: Online Beursvloer

Veel relevante merken zijn aanwezig bij PiXPerience WOWscapes met uitleg over hun producten, waardevolle presentaties, live-chat én unieke aanbiedingen.

Bekende landschapsfotografen als Bas Meelker en Marcel van Balkom geven als ambassadeurs van diverse merken extra presentaties over het gebruik van filters, software en objectieven.

Hoe het werkt? Eenmaal ingelogd op het online event, zie je ook de diverse “stands” in het programma staan. Klik op een stand en je ziet wat ze allemaal te bieden hebben.

Het bijzondere van deze online beurs is dat je waardevolle achtergrondinformatie krijgt aangereikt én dat de merken spectaculaire aanbiedingen zullen doen.

Programma 5: Live Q&A sessies

Op beide dagen zijn er meerdere live Q&A sessies met de sprekers van PiXperience WOWscapes. Bij elke presentatie kun je je vragen stellen, tijdens de Q&A zullen de sprekers deze vragen beantwoorden.

Strategie tip: noteer de tijdstippen van de Q&A’s en bekijk van te voren de presentaties van de fotografen die in de Q&A zitten.

Klik hier voor het overzicht van de geplande Q&A sessies.


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events