Pixperience logo

PiXperience Wowscapes

Mis het niet! PiXperience WOWscapes: za 24 oktober 2020 in Hart van Holland in Nijkerk.


Je kent de foto’s wel: indrukwekkend landschappen en bossen in het perfecte licht… WAUW. Perfecte plaatjes waarbij alles klopt: de plek, de compositie, de kleuren, het licht en de bewerking.

PiXperience WoWscapes staat helemaal in het teken van landschapsfotografie. De beste Nederlandse en Vlaamse landschapsfotografen vertellen over hun manier van werken en delen hun ‘geheimen’ met jou.

Seascapes, woodscapes, nightscapes, wheatherscapes, creascapes: elke vorm van landschapsfotografie komt aan bod onder de noemer WoWscapes!

 

Praktische info

  • Met een dagticket heb je toegang tot het WoWscapes Inspiration én het WoWscapes Academy programma. Uit de verschillende presentaties stel je je eigen voorkeursprogramma samen.
  • Masterclasses en boeken kun je optioneel toevoegen aan je dagticket. Een dagticket is een verplicht ticket, masterclasses zijn niet los verkrijgbaar.
  • Parkeren zijn gratis en elk half uur stopt er een trein op station Nijkerk.

 

Programma’s

WoWscapes Inspiration

Welke visie schuilt er achter de ‘mindblowing’ landschapsfoto’s? Het lijkt alsof het sommige fotografen aan komt waaien, maar is dat ook zo?

Bekende fotografen binnen dit genre zoals Albert Dros,  Ellen Borggreve en Gijs de Reijke delen hun visie en geven een inkijkje in hun voorbereiding, planning en uitvoering.

WoWscapes Academy

Programma over het ambacht van landschapsfotografie. Hands-on presentaties door de beste landschapsfotografen. Je krijgt alle tools aangereikt om zelf actief aan de slag te gaan. Alle aspecten van landschapsfotografie komen aan bod: apparatuur, hulpmiddelen, techniek en licht.

Onder meer Bas Meelker, Bart Heirweg, Jan Vermeer, Heike Odermatt, Marijn Heuts, Rutger Bus geven acte de présence!

 

 

WoWscapes Masterclass

De masterclasses zijn kleinschalige bijeenkomsten van ruim twee uur met maximaal 25-30 personen. De inhoud varieert per masterclass. Sommige masterclasses zijn uiterst praktisch, waarbij we gebruik maken van tethering: de resultaatfoto’s en/of beeldbewerking zie je direct op een groot scherm. Andere masterclasses gaan over beeldbewerking of over het uitwerken van je eigen visie. Masterclasses kun je optioneel aan je ticket toevoegen.

 

 

Klik hier om direct je ticket voor PiXperience te boeken

 


WoWscapes – Handboek spectaculaire landschapsfotografie

Je kent de foto’s vast wel: adembenemende landschappen in het allermooiste licht. Perfecte plaatjes waarbij alles klopt: de plek, de compositie, de kleuren, het licht en de nabewerking. Kortom: WOWscapes.

Zijn het gelukstreffers? Komt het andere fotografen maar aanwaaien? Of kun je het afdwingen? Wat is het recept om zelf WOWscapes te maken?

Albert Dros kent als geen ander de geheimen van de landschapsfotografie en deelt deze graag met je in dit handboek over spectaculaire landschapsfotografie. Je leest alles over het belang van visie en visualisatie. Stapsgewijs neemt Albert je mee in de perfecte voorbereiding, de werkwijze in het veld, de rol van het weer en het licht, en de mogelijkheden van nabewerking.

Talloze voorbeelden uit binnen- en buitenland tonen en analyseren alle stappen tot in detail, zodat ook jij straks bij je eigen foto’s kunt zeggen: WOW.

Prijs € 34,90.

 

 

Woodscapes – Handboek spectaculaire boslandschappen

Bossen zijn fascinerend, betoverend en magisch. Zo overweldigend met het oog, zo chaotisch op een foto. Van alle vormen van landschapsfotografie is bosfotografie misschien wel het moeilijkst. Laat je niet meteen ontmoedigen, want eenmaal de smaak te pakken zul je merken dat het verslavend is!

Ellen Borggreve en Daniël Laan zul je niet snel buiten het bos aantreffen. De ervaring van deze superspecialisten en rasechte bosfotografen vind je terug in Woodscapes. Ellen en Daniël nemen je stap voor stap mee naar het bos.

Van het ontwikkelen van een persoonlijke visie tot de eerste verkenningen in het veld en van uitvoering tot en met de nabewerking. Na het lezen van dit boek wil je niets liever dan zelf spectaculaire woodscapes vastleggen.

 

Inclusief ebook met uitgewerkte casussen t.w.v. € 14,95
Prijs € 37,90.

 

 

 

COMBI-DEAL:

Packagedeal: twee hardcover boeken én een 150 pagina’s tellend ebook:

€ 84,75

 


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events