Welkom bij PiXperience, hands-on events voor natuurfotografen die hun horizon willen verbreden

PiXperience online: hoe werkt het?

PiXperience online: Hoe werkt het?

In het weekend van 20 en 21 maart 2021 vindt PiXperience Springtime plaats als online event! Vanuit je eigen huis kun je alle presentaties, sessies, masterclasses en Q&A’s volgen. Géén reistijd, géén besmettingsrisico, wel interactie én je kunt álle presentaties zien.

PiXperience Springtime is een live online event, maar tegelijkertijd een cursus voorjaarsfotografie, afhankelijk welk ticket je koopt. Als je een dag- of weekendticket koopt, kun je de live onderdelen zien en meemaken en een keuze maken uit de tientallen presentaties. Daarna vervalt je toegang.

Als je een drie-maanden-ticket koopt, kun je alle live onderdelen volgen én heb je de mogelijkheid om nog drie maanden alle, maar dan ook echt álle presentaties te zien, terug te kijken, waaronder ook de beursvloer. Bovendien zetten we de opnames van alle live sessies in het programma, zodat je deze ook terug kunt kijken.

Dit biedt dus ook de mogelijkheid een ticket te kopen als je in het weekend van 20 en 21 maart al iets anders gepland hebt…

 

Hoe werkt PiXperience online?

Als je een ticket voor PiXperience Springtime koopt, krijg je direct na aankoop een link, waarmee je kunt inloggen op het online event. Als je vóór 20 maart inlogt, leggen we aan de hand van enkele filmpjes en voorbeelden uit hoe PiXperience Springtime online werkt. Op deze manier kun je ermee vertrouwd raken, zodat je precies weet hoe het werkt als PiXperience plaatsvindt. En wees gerust: het werkt super simpel en zit heel intuïtief en logisch in elkaar.

Als je op zaterdag 20 of zondag 21 maart inlogt zie je vanaf 09:30 uur de verschillende programma’s staan:
• Springtime Inspiration
• Springtime Academy
• Programma met live onderdelen
• De virtuele beursvloer met alle merken

Als je een ticket voor het vogelfotografie programma hebt gekocht, zie je alle sessies van dat programma staan.

Als je een masterclass hebt geboekt, ontvang je hier apart informatie en uitleg over.

Je kunt op elk onderdeel klikken en ziet dan de verschillende sessies/presentaties. Je bepaalt zelf wanneer je welke presentatie bekijkt. In het live-programma zie je per tijdstip aangegeven welke live sessies er zijn. Als er een live-onderdeel is klik je op de zichtbare link en ga je naar de live-sessie.

Reacties van deelnemers PiXperience Online

In oktober 2020 hebben we voor het eerst PiXperience Online georganiseerd. Van te voren was er wat scepsis, maar na afloop ontvingen we letterlijk honderden positieve en enthousiaste reactie. Hier lees je er een paar:

  • Marcel: heel goed georganiseerd. voor herhaling vatbaar. Het beste alternatief voor de echte live versie.
  • Bent C: Top organisatie, ook leuk dat ik alles wat ik nog niet heb gezien in alle rust later kan bekijken.
  • Willem V: Heel erg positief. Ik heb veel geleerd en zal de komende tijd nog veel gaan leren. Deze wijze van event vind ik super en geeft aan dat jullie mogelijkheden zien i.p.v. problemen. Dank voor alles!!!
  • Toine K: Ik heb het een geweldig alternatief gevonden. Het is een lange zit maar zeer leerzaam. Dank aan alle sprekers en ze zijn erg betrokken. Ook de bedrijven die op het plein zijn hebben op mails netjes gereageerd. Dank aan het hele team!
  • Marion: Ik vind het heel goed georganiseerd en de presentaties die ik gezien heb, waren ook heel goed. Ik heb nog niet alles kunnen zien, maar ik kijk de andere presentaties de komende dagen nog. Heel erg bedankt en complimenten voor alles!
  • Maartje Schreuder: Heel veel dank! Dit was echt een heel fijne dag, super georganiseerd (zoals alles wat jullie doen!!) en zo veel mooie content en goede sprekers!