Professional Imaging en PiXperience, het jaarlijkse fotografie-event van PiXFACTORY, gaan samenwerken! Beide events zullen tegelijkertijd en naast elkaar plaatsvinden. Professional Imaging vindt plaats van 18-20 maart 2017 in de Loods in Nijkerk en PiXperience vindt plaats op 18 en 19 maart in het direct naastgelegen Hart van Holland.

Voor de bezoekers van PiXperience zijn er veel voordelen:

Daan Schoonhoven van PiXFACTORY is blij met deze samenwerking: “Het is onze uitdrukkelijke wens om naar een locatie te gaan waar we kunnen groeien, in onze vorige locatie was dit niet mogelijk. Bovendien zitten we nu centraal in Nederland en krijgen onze bezoekers toegang tot de grootste fotobeurs van Nederland! Onze beide organisaties hebben veel gemeen in werkwijze: no-nonsense, betrouwbaar en gericht op de lange termijn. Ik heb alle vertrouwen in deze samenwerking”.

Peter Duringhof van Professional Imaging bevestigt dit: “Met deze samenwerking versterkt zowel Professional Imaging als PiXperience haar positie in deze sector. De eigen identiteit blijft voor beiden gewaarborgd. Kort en goed: Een win/win situatie voor alle partijen”.