Pixperience logo

PiXperience WOWscapes online; hoe werkt het?

In het weekend van 24 en 25 oktober 2020 vindt PiXperience WOWscapes plaats als online event! Vanuit je eigen huis kun je alle presentaties, webinars, masterclasses en Q&A’s volgen. Géén reistijd, géén risico, wel interactie én je kunt álle presentaties zien. Niet maximaal 6 zoals bij het live event, maar alle presentaties van het ‘inspiration’ en ‘academy’-programma kun je tot het einde van het jaar bekijken.

 

Hoe werkt PiXperience online?

Je koopt een ticket voor zaterdag 24 oktober óf voor zondag 25 oktober. De programma’s van beide dagen zijn vrijwel identiek.

Als je een ticket voor PiXperience WOWscapes online koopt, krijg je direct na aankoop een link, waarmee je kunt inloggen op het online event. Als je vóór 24 oktober inlogt, leggen we aan de hand van enkele filmpjes en voorbeelden uit hoe PiXperience WOWscapes online werkt. Op deze manier kun je ermee vertrouwd raken, zodat je precies weet hoe het werkt als PiXperience plaatsvindt. En wees gerust: het werkt super simpel en zit heel intuïtief en logisch in elkaar.

Als je op zaterdag 24 of zondag 25 oktober inlogt zie je vanaf 09:30 uur de verschillende programma’s staan:
• WOWSCAPES Inspiration
• WOWSCAPES Academy
• Programma met live onderdelen
• De virtuele beursvloer

Je kunt op elk onderdeel klikken en ziet dan de verschillende sessies/presentaties. Je bepaalt zelf wanneer je welke presentatie uit het Inspiration- en Academy-programma bekijkt. In het live-programma zie je per tijdstip aangegeven welke live sessies er zijn. Als er een live-onderdeel is klik je op de zichtbare link en ga je naar de live-sessie.

Lees hier alles over PiXperience WOWscapes Online


Maak het mee en boek nu je ticket!

MoGEN WE JE BLIJVEN INSPIREREN?

Vul je gegevens in en we sturen je interessante update en nieuwtjes over PiXperience events