Welkom bij PiXperience, hands-on events voor natuurfotografen die hun horizon willen verbreden

Handboeken WOWscapes & Woodscapes

Eind maart 2020 hebben we twee nieuwe boeken uit over landschapsfotografie uitgebracht!

Je kunt ze bestellen via de webshop.

 

WOWscapes – Handboek spectaculaire landschapsfotografie

 

Je kent de foto’s vast wel: adembenemende landschappen in het allermooiste licht. Perfecte plaatjes waarbij alles klopt: de plek, de compositie, de kleuren, het licht en de nabewerking. Kortom: WoWscapes.

Zijn het gelukstreffers? Komt het andere fotografen maar aanwaaien? Of kun je het afdwingen? Wat is het recept om zelf WOWscapes te maken?
Albert Dros kent als geen ander de geheimen van de landschapsfotografie en deelt deze graag met je in dit handboek over spectaculaire landschapsfotografie. Je leest alles over het belang van visie en visualisatie. Stapsgewijs neemt Albert je mee in de perfecte voorbereiding, de werkwijze in het veld, de rol van het weer en het licht, en de mogelijkheden van nabewerking.
Talloze voorbeelden uit binnen- en buitenland tonen en analyseren alle stappen tot in detail, zodat ook jij straks bij je eigen foto’s kunt zeggen: WOW.

 

WOWscapes – Handboek spectaculaire landschapsfotografie

Hardcover, gebonden genaaid

23×19 cm bladspiegel oblong

plm. 220 pagina’s

Prijs € 34,90.

 

 

Woodscapes – Handboek spectaculaire boslandschappen

 

Bossen zijn fascinerend, betoverend en magisch. Zo overweldigend met het oog, zo chaotisch op een foto. Van alle vormen van landschapsfotografie is bosfotografie misschien wel het moeilijkst.
Laat je niet meteen ontmoedigen, want eenmaal de smaak te pakken zul je merken dat het verslavend is! Ellen Borggreve en Daniël Laan zul je niet snel buiten het bos aantreffen. De ervaring van deze superspecialisten en rasechte bosfotografen vind je terug in Woodscapes. Ellen en Daniël nemen je stap voor stap mee naar het bos. Van het ontwikkelen van een persoonlijke visie tot de eerste verkenningen in het veld en van uitvoering tot en met de nabewerking. Na het lezen van dit boek wil je niets liever dan zelf spectaculaire woodscapes vastleggen.

 

 

Woodscapes – Handboek spectaculaire boslandschappen

Hardcover, gebonden genaaid

23×19 cm bladspiegel oblong

plm. 220 pagina’s

Inclusief ebook met uitgewerkte casussen t.w.v. € 14,95

Prijs € 37,90.

 

Let OP!

Packagedeal: twee hardcover boeken én een 150 pagina’s tellend ebook:

Prijs: van € 84 voor € 72