Welkom bij PiXperience, hands-on events voor natuurfotografen die hun horizon willen verbreden

Flits PiXperience

DATUM: 23 NOVEMBER 2019

LOCATIE: HOTEL BOSCHOORD IN OISTERWIJK (NB)

BOEK DIRECT JE TICKET


Op zaterdag 23 november vindt Flits PiXperience plaats in Oisterwijk (NB).

Nog meer dan je van ons bent gewend is het een praktisch kennis-event. Alles wat je wilt weten over flitsen komt aan bod: technieken, instellingen, set-ups, invulflitsen, alternatieve vormen van flitsen, meerdere flitsers, creatief flitsen en nog veel meer.

Wat kun je verwachten van Flits PiXperience?

Een plenair programma met seminars van specialisten o.a. Johan van der Wielen, Paul van Hoof, Leon Baas, Marijn Heuts, Peter le Fevre, Karl van Ginderdeuren en Pieter-Jan D’hondt

Daarnaast kun je je inschrijven voor diverse Masterclasses en Praktijkworkshops

Tijdstip: 10:00 – 17:00 | Locatie: Hotel Boschoord in Oisterwijk | Prijs basisticket: € 39,00 Masterclasses en lunch zijn optioneel bij te boeken.

 

Alles over het programma en de Masterclasses & workshops tijdens de Flits PiXperience vind je via onderstaande buttons:


Flitsen – Praktijkgids Voor Natuurfotografen

Alsof dit nog niet genoeg is, is er ook nog een boek rondom flitsen: Vier bekende natuurfotografen die hun flitser(s) regelmatig of zelfs altijd gebruiken hebben al hun kennis en ervaring gebundeld in een Praktijkgids flitsen voor natuurfotografen. Het zijn Paul van Hoof, Johan van der Wielen, Elja Trum en Leon Baas.

Daarnaast zijn er specialistische bijdragen van Marc Costermans over IJsvogelfotografie, Jan Wegener over vogelfotografie en Daniel Laan over gebruik van alternatieve lichtbronnen.

In deze praktijkgids zetten deze ‘cracks’ alles op een rij wat je wilt en moet weten over flitsen. Met veel praktijkvoorbeelden laten ze zien hoe je de flits op talloze manieren kunt inzetten om beter belichte foto’s te krijgen. Natuurlijk is er aandacht voor de ethische kant van het flitsen en zetten ze ook alle creatieve flitsmogelijkheden op een rij.

Bestel Flitsen – Praktijkgids voor natuurfotografen